دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

دریچه‌ای روشن به دانشگاه تمدن‌ساز؛

برگزاری سومین دوره توانمند سازی دانشجویان فعال فرهنگی،سیاسی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه هرمزگان (حامیم)

رئیس نهاد رهبری دانشگاه‌ هرمزگان خاطرنشان کرد: نیاز داریم در این دوره‌ها شرکت کنیم تا گره‌های فکری و ذهنی‌مان گشوده شود و بهترین مسیر برای گشودن گره ذهنی، آشنایی با منظومه فکری امامین انقلاب است. اگر دانشجو و استاد با این منظومه آشنا باشد، دیگر گره ذهنی و بن‌بست نخواهد داشت؛ بلکه بن‌بست‌شکن خواهد بود. مهم ترین مساله و حلقه وصل مجموعه حامیم در دانشگاه‌های استان هرمزگان نیز آشنایی با منظومه فکری امامین انقلاب است؛ چراکه این مجموعه سعادت بخش، نجات بخش و گره گشاست. باید با افقِ نگاهِ پرچم‌دار انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، همراه وهم‌سطح شویم و این اتفاق قرار است در حامیم این دوره رخ دهد.